Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ioan Chelaru sustine ca i s-a oferit prin sms postul de ministru al Justitiei

25 martie 2010

Senatorul social democrat Ioan Chelaru a marturisit ca a primit un sms prin care i se propunea sa fie ministrul Justitiei cu conditia sa treaca in tabara independentilor.

Chelaru a spus ca a primit aceasta invitatie printr-un mesaj pe telefon, dar nu a luat-o in serios, informeaza Ziarul de Iasi.

"Am primit un astfel de mesaj pe telefon, in urma cu doua saptamani, prin care eram invitat sa devin noul ministru al Justitiei. In schimbul functiei, trebuia sa ma alatur "taberei independentilor". Practic, am fost invitat de tradatori sa trec de partea lor. Nu am luat in seama invitatia. Realitatea este ca in politica nu rezisti, daca nu ai... ce iti trebuie", a afirmat social democratul.

Chelaru a mai precizat ca asteapta momentul in care PSD se va curata "de toti cei care isi doresc posturi si bani".

"Cand din partid nu vor mai face parte fripturisti, vom avea din nou un partid puternic. PSD este, de altfel, o rezerva nesecata de cadre, daca ne gandim ca toate celelalte partide au in conducere fosti membri ai partidului nostru", a mai spus senatorul PSD.
sursa http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one