Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Intrebarea zilei: exista cu adevarat o grupare oculta care conduce din umbra Romania?

Intrebarea zilei: exista cu adevarat o grupare oculta care conduce din umbra Romania?
Autor:inpolitics22.01.2010

Scandalul flăcării violet a scos la iveală informații șocante pentru lumea mileniului trei, anume că mulți politicieni se consultă frecvent cu vrăjitoare, vraci sau apelează la parapsihologi și bioenergeticieni înaintea unor decizii cruciale. Iată, însă, că, mai nou, apare pe tapet o teorie încă și mai spectaculoasă, aceea că România s-ar putea să fie condusă nu de politicienii aflați la vedere, ci de un grup, să zicem, ocult, transpartinic, care deține adevărata putere.

Teoria nu e lansată de Mudava sau de Pavel Coruț, ci de un politician serios, de prim rang, fostul ministru al Justiției și consilier prezidențial, Rodica Stănoiu. Într-o intervenție televizată la Antena 3, joi seara, care survenea declarațiilor explozive date Inpolitics, Stănoiu a declarat, textual, că există ”un grup restrâns de oameni transpartinici care din '90 încoace fac şi desfac şi conduc aşa cum vor, în ciuda a ceea ce cred cei care au funcţii mult mai importante decât ei, că ei ar conduce România sau că noi, politicienii, am conduce România”. Ea a furnizat doar două nume care s-ar afla în acest grup, Viorel Hrebenciuc și Valeriu Stoica, dar a lăsat să se înțeleagă că lista e sensibil mai lungă. Fostul ministru al Justiției a dat de înțeles, prin spusele sale, că asemenea oameni, chiar plasați în anumite structuri politice, sunt capabili în orice moment să acționeze exact împotriva intereselor acelor structuri, oferind exemplul celebrelor stenograme pesediste, care au lovit puternic PSD, în alegerile din 2004, și care ar fi fost furnizate taberei adverse cu ajutorul aceluiași Viorel Hrebenciuc. Declarațiile Rodicăi Stănoiu aduc cu o teorie a conspirației, deși nu putem să nu ne amintim dezvăluirile șocante ale lui Emil Constantinescu, acum cîțiva ani, cînd fostul președinte a relatat că, pentru a obține în Parlament voturile necesare acordării SUA dreptul de survol prin România pentru a bombarda Iugoslavia a apelat nu la lideri politici, ci la Sorin Vîntu și la influența sa ocultă. Un alt element des analizat și care ar putea susține această teorie este misterioasa pereptuare la cîrma BNR, de două decenii, a aceleiași persoane, Mugur Isărescu. Totuși, analiștii consultați de Inpolitics, ale căror declarații le prezentăm azi, sunt sceptici vizavi de această teorie și cred, mai degrabă că influența lui Viorel Hrebenciuc are, după cum veți vedea, alte explicații, mai pămîntești. (B.T.I.)
sursa http://www.inpolitics.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one