Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Instanta respinge contestatia la executare a lui Robert Negoita impotriva sechestrului pus de ANAF

2 iunie 2010

Judecatoria Sectorului 5 a respins o contestatie la executare formulata de omul de afaceri Robert Negoita, a carui avere a fost pusa sub sechestru de catre ANAF, insa decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.


PUBLICITATE:

ANAF a pus sechestru pe averea deputatului Robert Negoita in octombrie 2009, pentru neplata unor datorii catre stat in valoare de aproximativ 28 de milioane de euro, potrivit NewsIn.

Contestatia la executare este mijlocul procesual prin care partile interesate sau vatamate prin modul de realizare a executarii silite, cu neobservarea sau ignorarea conditiilor si formalitatilor stabilite de procedura executionala, se pot plange instantei competente in vederea desfiintarii sau anularii formelor sau actelor de executare nelegale.

Pe de alta parte, Negoita a contestat si la Curtea de Apel Bucuresti sechestrul, cerand suspendarea acestuia, insa instanta i-a respins cererea, pe 10 februarie. Decizia a fost atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care urmeaza sa ia in discutie contestatia pe 29 iunie.

Autoritatile fiscale au pus sechestru pe bunurile deputatului PSD Robert Negoita, in octombrie anul trecut, pentru datorii totale catre stat de 27-28 milioane euro, ce includ si penalitatile de intarziere, declarau, la acel, moment surse avizate.

Sechestrul a fost pus pentru neplata taxei pe valoarea adaugata (TVA) la tranzactiile imobiliare realizate pe persoana fizica. Suma initiala datorata Fiscului de Robert Negoita era de 9,5 milioane euro, la care s-au adaugat accesorii si penalitati, astfel incat suma totala a ajuns la 27-28 milioane euro, pentru care s-a stabilit valoarea sechestrului.

Astfel, lui Robert Negoita i s-a pus sechestru pe bunuri personale, in cea mai mare parte de natura imobiliara, inregistrate pe persoana fizica. Printre acestea se numara si ansamblul rezidential Confort City, din zona industriala Popesti-Leordeni. TVA la tranzactii imobiliare pe persoane fizice se plateste la tranzactiile in valoare de peste 35.000 euro care au caracter de continuitate.
sursa :http://www.wall-street.ro/a
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one