Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

In stenogramele din dosarul Voicu apare si un general SIE

24 martie 2010In stenogramele din dosarul Voicu apar nu doar nume de politicieni, oameni de afaceri sau magistrati, ci si numele unui general SIE in rezerva.

Este vorba despre generalul Adrian Isac, cel care pare sa fi luat parte la una dintre discutiile purtate de senatorul Voicu cu omul de afaceri Marius Locic. Anumite voci sustin ca acesta ar fi fost angajat de omul de afaceri impreuna cu alti generali, informeaza Realitatea TV.

Adrian Isac si-a inceput cariera in spionaj in anii 70. A condus cinci directii importante din SIE: Contraspionaj , Cifru , Antiterorism, Neproliferare si Directia Generala de Informatii. Ulterior a activat ca diplomat in tari ca Liban, Angola sau Japonia. A trecut in rezerva in 2007.

A participat la eliberarea jurnalistilor romani rapiti in Irak, fiind unul dintre cei laudati atunci de presedintele Traian Basescu, mai informeaza Realitatea TV.

Omul de afaceri Marius Locic este unul dintre cei care a apelat la serviciile lui Voicu, cerandu-i acestuia sa ii aranjeze un dosar penal aflat in instrumentare la Politia Capitalei, dosar in care era suspectat de inselaciune.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one