Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Şi France-Presse cere falimentul Realităţii lui SOV

5 aug 2010

Scris de Mediafax
Agenţia France-Presse (AFP) a cerut falimentul societăţii Realitatea Media SA şi al agenţiei de presă NewsIn, care fac parte din trustul media Realitatea-Caţavencu, prin două acţiuni înregistrate la Tribunalul Bucureşti, în data de 30 iulie. Obiectul dosarelor este „procedura insolvenţei“.
Unul dintre dosarele de insolvenţă depuse la Tribunalul Bucureşti de France-Presse este îndreptat împotriva societăţii Realitatea Media SA, care deţine licenţele audiovizuale pentru posturile de televiziune Realitatea TV, The Money Channel, ActionStar, CineStar, ComedyStar şi pentru posturile de radio Realitatea FM, Radio Guerrilla şi Radio Alpha.
Primul termen de judecată în cazul acestui dosar este 30 mai 2011.
Celălalt dosar de insolvenţă vizează SC NewsIn Media SRL, care operează agenţia de presă NewsIn. Termenul de judecată a fost stabilit pentru data de 28 iunie 2011.
Sorin Freciu, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupului Realitatea-Caţavencu, a declarat pentru Mediafax că nu ştie de acţiunile depuse în instanţă de France-Presse. El a precizat că datoria Realitatea Media SA la Agenţia France-Presse este de 11.850 de euro. „O să o plătim“, a spus Sorin Freciu.
Pe de altă parte, Mihnea Vasiliu, director operaţional Realitatea-Caţavencu, a declarat pentru Mediafax că nu ştie valoarea datoriei pe care NewsIn o are la AFP.
Societatea Realitatea Media SA a avut, în 2008, pierderi de circa 76,3 milioane de lei, la o cifră de afaceri de 100,3 milioane de lei, potrivit bilanţului financiar pe 2008, publicat de Ministerul de Finanţe. Pierderile societăţii Realitatea Media SA au crescut faţă de 2007, când ajungeau la un total de 27,1 milioane de lei.
Pe de altă parte, SC NewsIn Media SRL a avut, în 2008, pierderi de 2.881.604 lei, la o cifră de afaceri de 6.636.493 de lei, potrivit bilanţului financiar pe anul 2008, publicat de Ministerul de Finanţe.
Realitatea Media SA şi SC NewsIn Media SRL sunt controlate direct de controversatul SOV.
sursa :http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one