Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Generalul Iliescu, fost sef al SPP, acuzat de taieri ilegale de padure

26 aprilie 2010

Generalul in rezerva Dumitru Iliescu, al carui nume s-a facut auzit in scandalul Voicu, este fi acuzat, mai nou, de defrisari ilegale la Mogosoaia.

Fostul director al SPP si consilier prezidential al lui Ion Iliescu, generalul Iliescu, este cercetat penal de politistii de la IPJ Ilfov pentru taieri ilegale facute in padurea Mogosoaia, dar si pentru modul in care si-a ridicat o vila chiar in acea padure, informeaza Romania libera.

"Dupa ce si-a facut casa, acesta a taiat foarte multa padure din jurul locuintei, fara sa aiba nici o autorizatie. La final a pus si bariera in padure. De altfel, dupa ce si-a terminat casa, Iliescu si familia sa au asfaltat o portiune defrisata pentru a avea drum de acces la locuinta", au declarat pentru Romania Libera surse judiciare. In acelasi dosar mai este cercetat si tatal generalului SPP, Venicius Iliescu.

Generalul SPP in retragere a declarat pentru Ring ca plangerea a fost facuta de cineva caruia i s-a sugerat sa faca acest lucru.

"De la dosarul de siguranta nationala am ajuns la niste lemne taiate din ograda proprie (...) Plangerea este facuta de Romsilva. Mai precis, este facuta de cineva caruia i s-a sugerat sa faca aceasta plangere. Deci, pe o anumita filiera a venit aceasta plangere, insa nu conteaza din partea cui a venit plangerea. Important este ca, in actiunea respectiva, a venit o hotarare definitiva si irevocabila din partea instantei care constata ca nu s-a incalcat legea (...)", a declarat Iliescu.

Generalul sustine ca nu a fost instiintat ca pe numele sau exista vreo plangere si afirma ca este greu de crezut ca ar fi pus sub acuzare.

"Eu nu stiu de niciun fel de punere sub acuzare, pentru ca n-am fost chemat niciodata si nu mi s-a spus niciodata ca ar exista impotriva mea vreo plangere, deci, ca atare, chestiunea cu punerea mea sub acuzare este greu de crezut", a mai declarat Iliescu.

Numele lui Dumitru Iliescu a mai fost vehiculat recent, in contextul interceptarilor facute in dosarul "Voicu", din care a reiesit ca generalul SPP este cumatrul si protectorul senatorului PSDCatalin Voicu, aflat in arest preventiv pentru trafic de influenta.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one