Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Florin Costiniu, Costel Căşuneanu şi Marius Locic au fost arestaţi pentru 29 de zile

10 aprilie 2010

Florin Costiniu, Costel Căşuneanu şi Marius Locic vor petrece noaptea în arestul Cercetări Penale. Florin Costiniu este primul judecător de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie arestat până acum. Costiniu şi cei doi oameni de afaceri, Marius Locic şi Costel Căşuneanu, au declarat recurs, care se va judeca luni, de către un complet de nouă judecători al ICCJ.

UPDATE 02:00 În urmă cu puţin timp, a ajuns şi Căşuneanu la Direcţia Cercetări Penale.

"Asta-i decizia, o acceptăm, ne-o asumăm. Nu mi-e frică nici dacă stau mai mult", a spus Căşuneanu la sosirea la sediul DCP.

UPDATE 00:34 Marius Locic a ajuns la Direcţia Cercetări Penale, Florin Costiniu se află deja acolo, iar Costel Căşuneanu este încă aşteptat.

UPDATE 00-00 Florin Costiniu, Costel Căşuneanu şi Marius Locic au fost arestaţi pentru 29 de zile. Florin Costiniu nu a vrut să comenteze decizia Curţii.
sursa http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one