Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cine este Despina Mihai, judecatoarea cazului Voicu, si ce legaturi are cu P

27 martie 2010Dosarul lui Catalin Voicu a incaput pe mana controversatei judecatoare Maria Despina Mihai, ajunsa in repetate randuri in atentia presei cu o serie de scandaluri judiciare.

Aceasta a fost procuror pana in anul 2003, perioada in care a musamalizat cazul subalternului sau, procurorul Cristian Vladascau, care a fost gasit in trafic la volanul unei masini furate din Germania.

Despina Mihai a cercetat, fara sa-l solutioneze, si cazul procurorului Cristian Panait, care s-a sinucis dupa ce l-a arestat, in 2001, pe Adrian Tarau, fiul ex-prefectului PSD de Bihor.

Spre sfarsitul carierei de magistrat, Despina Mihai a fost adjunctul fostului procuror general al Romaniei, Tanase Joita, si secretar general adjunct al Consiliului Superior al Magistraturii(CSM).

Mai tarziu, dupa ce a devenit judecator la Curtea Suprema, Despina Mihai a facut parte dintr-un complet care l-a achitat definitiv in dosarul "Romsilva 1" pe deputatul PSD Ion Dumitru, fostul director general al companiei.

La inceputul anului 2008, Nicolae Popa, fostul presedinte al Inaltei Curti de Justitie, a intentionat sa o propuna pentru functia de vicepresedinte al instantei.

Maria Despina Mihai este cunoscuta si pentru vehementa cu care s-a opus infiintarii Parchetului National Anticoruptie ca structura autonoma.

Fostul sot al acesteia, decedat in urma cu cativa ani, a fost un marcant lider al FSN, fiind prieten cu Ion Iliescu.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one