Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cătălin Voicu s-a internat în spital

24 martie 2010

Voicu a fost internat în jurul orei unu, după ce a avut probleme cu tensiunea. Noaptea trecută, lui Cătălin Voicu i-a crescut tensiunea şi a fost chemată ambulanţa. După ce au petrecut mai bine de o oră la domiciliul senatorului, în încercarea de a-i stabiliza starea de sănătate, medicii au decis ca acesta să fie transportat la spital, informează Realitatea.net.

Cătălin Voicu a ajuns la Spitalul Universitar în jurul orei unu şi a fost imediat luat în primire de medicii de gardă. După ce l-au spus la mai multe teste medicale şi au constatat că Voicu are o hipertensiune arterială, doctorii au decis ca senatorul Cătălin Voicu să îşi petreacă noaptea în spital.

După ce senatorii jurişti au aprobat cererea DNA privind arestarea lui Cătălin Voicu, plenul Senatului va decide astăzi dacă va da aviz favorabil şi îl vor trimite pe Voicu în arest.
sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one