Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Blaga confirma ca Geoana a vrut sa il impuna pe Voicu in diverse functii

25 martie 2010

Ministrul de Interne, Vasile Blaga, dezvaluie ca a dat afara din minister, la preluarea mandatului, mai multe cadre de conducere carora li s-a retras certificatul ORNISS si confirma faptul ca senatorul PSD Catalin Voicu ar fi fost propus de Mircea Geoana pentru a ocupa functia de secretar in MI si pe cea de prefect de Giurgiu dar premierul s-a opus, in baza informatiilor primite de la SRI.

Intr-un interviu acordat pentru Gandul, Vasile Blaga spune ca a procedat la o restructurare a ministerului fiind dati afara "in primul rand cei care aveau probleme clare", dar nu a luat in considerare "cine a pus omul" adica daca acestia ar fi fost "oamenii lui Voicu", asa cum afirma senatorul PSD intr-una din stenogramele date publicitatii.

"Au plecat o serie de oameni, in primul rand cei care aveau probleme clare. Pentru modul in care nu si-au indeplinit activitatea, li se ridicase la 7 cadre ORNISS-ul, adica nu mai aveau acces la documente secrete, motivul principal fiind ca facusera cόpii dupa documente care aveau un caracter secret si strict secret, or este interzisa prin lege copierea acestora. Dosarele sunt trimise de mine de atunci la Parchetul General. Lucrurile sunt in continuare in evolutie, ca mai sunt inca probleme, dar nu m-am uitat in mod deosebit cine a pus omul", a declarat Vasile Blaga, referindu-se la afirmatia "Blaga mi-a dat afara 30 de oameni de la DGIPI", facuta de Catalin Voicu in dialog cu Alexandru Mazare.

Pe de alta parte, ministrul de Interne a confirmat faptul ca Mircea Geoana ar fi incercat sa il impuna pe Catalin Voicu in diverse posturi de conducere. Astfel, in momentul in care Mircea Geoana l-ar fi propus pe Voicu secretar de stat la MI, premierul Emil Boc s-a opus, in baza informatiilor primite din partea structurilor de informatii.

"Nu numai de la SRI, dar in principal de acolo. Din datele pe care le am, da, au prezentat date care-l faceau incompatibil cu functia de secretar de stat", a explicat Blaga.

Dupa aceea, Mircea Geoana ar fi incercat sa il impuna, la negocierile dintre PSD si PD-L care formau coalitia de guvernare, ca prefect de Giurgiu. "Din aceleasi motive n-a putut ocupa functia. S-a opus primul ministru. Eu eram pe atunci ministrul Dezvoltarii, nu aveam atributii. Sunt chestiuni pe care le-am aflat ulterior de la premier", a precizat Vasile Blaga.

In acelasi interviu, ministrul mai avertizeaza ca "Niciunul dintre cei care sunt trecuti acolo (in stenogramele Voicu) nu va mai ramane in MAI. (...) Ar trebui sa se gandeasca ei in primul rand si sa paraseasca structurile ministerului daca 10 la suta din ce scrie acolo e adevarat".
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one