Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Şantajistul Bogdan Chirieac - la şuetă cu ministrul Sebastian Vlădescu

30 martie 2010

Scris de Nicolae Bucur
Dan Badea prezintă pe blogul său imagini de la o întålnire mai specială, de såmbătă seara, dintre şantajistul Bogdan Chirieac şi ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu. Potrivit http://www.badeadan.blogspot.com, „ministrul Sebastian Vlădescu s-a întålnit sambătă seara, 27 martie, pe terasa Ambiance Caffe din Dorobanţi, cu şantajistul Bogdan Chireac - zis şi «Sunt Pielea Pu...i».
Cei doi au avut o discuţie destul de relaxată, condimentată şi de intervenţiile junei însoţitoare a fostului jurnalist de la «Adevărul» şi «Gåndul».
După ce a fost direct implicat, alături de Sorin Roşca Stănescu, în afacerea de şantaj la adresa şefului ANI, Chirieac a fost excomunicat din breasla jurnaliştilor, însă el a fost recuperat rapid de Sorin Ovidiu Vîntu.
Cum Vîntu are mari probleme cu fiscul, una dintre ele fiind celebra rambursare ilegală a unui TVA de peste de 60 milioane euro, este posibil ca mogulul să-l fi trimis pe Chirieac la o discuţie împăciuitoare cu ministrul Finanţelor.
La fel, însă, este posibil ca şantajistul Chirieac însuşi să pună la cale o nouă afacere cu Vlădescu. Indiferent de subiectele abordate, cei doi s-au despărţit, la finalul întålnirii, ca doi vechi amici. Vlădescu a plecat singur cu Passatul său, iar Chirieac s-a retras discret cu juna sa escortă feminină“.
Pentru restabilirea adevărului istoric, îi atragem atenţia colegului Dan Badea că şantajistul Chirieac nu mai este „pielea p...i“, deoarece, potrivit imaginilor, şi-a găsit o nouă iubită, pe care o susţine tandru la plecarea din cafenea.
sursa http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one