Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Alinuţa Gorghiu din nou în braţele “rezervei” Mihai Voicu

4 iulie 2010

Scris de Dragoş Stănculescu
Sursele ziarului “Curentului” ne-au dezvăluit că după încercarea eşuată de a-l prinde în mrejile pe Crinuţ Antonescu care îi promise funcţia de purtător de vorbe la liberali, mironosiţa-şefă de la PNL, deputata Alina Gorghiu se consolează cu premiul doi constånd în “rezerva” Mihai Voicu. Cei doi amorezi au putut fi văzut împreună în public, miercuri seara, cu ocazia unei întålniri dintre o comisie de evaluare a Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) cu o parte dintre absolvenţii facultăţilor din cadrul Universităţii Creştine “Dimitrie Cantemir”. Dintre cei doi, absolventă a acestei universităţi nu a fost decåt Alina Gorghiu care a terminat în 2001 Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative.

Cum pentru o månă de oameni nu merită să îţi dai osteneala ca politician, Alinuţa nu s-a obosit să deschidă deloc gura şi să spună ceva despre prima sa facultate terminată. A stat circa jumătate de oră, timp în care a butonat încontinuu telefonul mobil la unison cu Mihăiţă, precum o adolescentă care scrie mesaje de dragoste nesfårşite, a băut o gură de apă, după care dezinteresată de discuţiile colegilor, s-a ridicat de pe scaun şi a ieşit prima din sala de clasă împreună cu companionul ei credincios, Mihai Voicu, care a executat un stånga-împrejur la semnalul Alinuţei.

Episodul jenant a fost înregistrat de colegii săi ca unul lipsit de bun simţ faţă de ei şi de dascălii care au ajutat-o pe Alinuţa să ajungă astăzi să împartă dreptatea pe sticlă la televiziunile lui Våntu şi Voiculescu. Dar aşa se întåmplă cu majoritatea parvenitelor în politica romånească. Dacă nu te pricepi să o faci, măcar ştii să te dezbraci după regula care spune că “politica e o curvă”. Restul vine de la sine. Să-ţi fie ruşine Alinuţa şi mult succes la Mihai, Bogdani Olteni sau Crini, că doar asta e cheia care deschide uşi, nu o amăråtă de şcoală sau respectul faţă de profesorii din facultate!

Tringhiurile amoroase ale Alinuţei

Din aceeaşi categorie a moldovencelor venite să se căpătuiască la Bucureşti prin orice miljoace, Alinuţa cea descurcăreaţă a reuşit să îşi atingă obiectivele propuse. Mai întâi s-a mulţumit cu şobolănelul mic şi urâţel, colegul său de partid, Mihai Voicu. Acesta a ajutat-o să obţină un mandat de deputat cu numai vreo 3.000 de voturi în fieful Zăbrăuţilor din sectorul 5 a lui Marean şi Cătălin. Tot Voicu, evident. După ce s-a văzut cu sacii în căruţă, tecuceanca Alinuţa s-a gândit că ar putea încerca ceva mai bun. L-a gasit pe tânărul activist de succes, Bogdan Olteanu, nepotul kominternistei Gizela Vass, un alt parvenit pe linie de partid. Multă lume a crezut că Bogdanel o va lua chiar şi de nevastă. Numai că nu a fost să fie aşa.

Cu timpul, Alinuta a prins mai mult rodaj şi curaj. A mers direct spre “rege”. După campania electorală la care Crinuţ a obţinut un 20% de nici el nu se aştepta, acesta i-a promis Alinuţei că o va face purtătoare de vorbe la partidul conului Dinu. Ziarul “Curentul” a scris atunci despre felicitările şi mulţumirile anticipate pe care Alinuţa le primea pe blog. Numai că a apărut şi acum o problemă. Una mare. Adina Vălean, soaţa lui Crinuţ care îl adjudecase chiar înainte de alegeri. Simţind pericolul, Adina a mutat decisiv şi şi-a eliminat posibila concurenţă mai tânăra pentru a-l face scăpat pe Crinuţ din cleştii “văduvei negre”, Alinuţa. Bineînţeles, văzând că această tactica nu mai da momentan rezultate, Alinuţa s-a gândit să apeleze la “roata de rezervă”, şobolănelul Mihăiţă. Până la următoarea victimă care va apărea pe firmamentul liberal, Alinuţa stă în expectativă cu ochii limpezi şi inima caldă!
sursa :http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one