Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Adio transmisiuni televizate Realitatea TV şi Antena 3 de la Parlament plătite din banii noştri!

30 aprilie 2010

Scris de Sebastian Rusu
Vremurile în care moderatorii posturilor private de televiziune Antena 3 şi Realitatea TV transmiteau din mini studiourile de pe holurile Parlamentului emisiuni plătite din banii noştri se apropie de apus! În lipsa unei formule juridice care să stipuleze plata utilităţilor, în speţă a curentului electric consumat în realizarea emisiunilor zilnice devenite de-a dreptul stresante, posturile Antena 3 şi Realitatea TV transmiteau fără să plătească un leu, pe banii contribuabililor, fapt remarcat de jurnaliştii cotidianului „Curentul“.
Astfel, în data de 12 februarie 2010, cotidianul „Curentul“ atrăgea atenţia asupra acestui fapt în articolul „Emisiunile Realitatea TV şi Antena 3 transmise din Parlament pe banii noştri“, unde secretarul general al Camerei, Gheorghe Barbu, recunoştea în dialogul purtat cu reporterul nostru că posturile private Realitatea TV şi Antena 3 nu plăteau niciun leu la factura utilităţilor consumate, în speţă curentul electric consumat, întrucât nu exista niciun acord încheiat în acest sens, ci transmisiile se efectuau în baza acreditării pe care orice jurnalist o poate obţine la Parlament, pentru buna informare a cetăţenilor. Zilele acestea, chestiunea enunţată mai sus a stârnit din nou interes în Biroul Permanent al Camerei, întrucât secretarul general a ridicat problema găsirii unei modalităţi prin intermediul căreia posturile private Realitatea TV şi Antena 3 să-şi plătească o parte din cheltuieli, în contextul în care şi posturile OTV şi B1 TV au făcut solicitări BP al Camerei ca să poată să transmită şi ele din ministudiouri dezbaterile parlamentarilor. „Secretarul general (n.r. - al Camerei, Gheorghe Barbu) trebuie să vină săptămâna viitoare în cadrul şedinţei Biroului Permanent cu o formulă legală prin intermediul căreia posturile care transmit din Parlament să-şi achite o parte din cheltuieli. De asemenea, secretarul general trebuie să mai prezinte şi o estimare a cheltuielilor totale, chestiune cu care noi toţi am fost de acord!“, a declarat pentru „Curentul“ preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.
sursa http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one