Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Programul Rabla începe pe 20 februarie

Programul Rabla începe pe 20 februarie
5-feb-2010

Persoanele fizice şi firmele vor putea înlocui în acest an maşinile uzate începând cu data de 20 februarie, dată de la care programul de înlocuire a parcului auto naţional, denumit "Programul Rabla", va fi aplicat şi pentru anul 2010, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.

Peste 32.000 de maşini mai vechi de zece ani au fost scoase din uz în 2009 prin programul de înlocuire a parcului auto naţional, denumit "Programul Rabla", reprezentând circa două treimi din numărul total al autovehiculelor pentru înlocuirea cărora statul îşi propusese să aloce fonduri.

Astfel, suma totală cheltuită de stat pentru acest program a fost, în 2009, de 122.842.600 de lei.

La începutul anului trecut, Guvernul a decis ca numărul total de maşini casate să fie majorat la 60.000 unităţi, de la 40.000 autovehicule în 2008, iar p rima de casare a urcat de la 3.000 lei la 3.800 lei.

În vară, Programul Rabla a fost extins de Guvern prin asigurarea unui număr nelimitat de autoturisme care pot fi casate pentru persoane fizice şi includerea autoutilitarelor în categoria vehiculelor care pot fi achiziţionate.

Fondurile pentru programul din acest an totalizează 228 milioane de lei.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one