Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Porsche 911 Turbo S - Cel mai puternic 911 creat vreodata

Porsche 911 Turbo S - Cel mai puternic 911 creat vreodata
9-feb-2010

Porsche isi rasfata clientii cu un 911 mai performant si mult mai bine echipat.

Porsche 911 Turbo este - de multi ani - o masina de la care este greu sa mai poti cere ceva. Indiferent ca este vorba de putere, stabilitate sau performanta pura. Modelul este considerat un standard pentru categoria supercar. Nu neaparat pentru puterea maxima, ci pentru echilibrul intre paltforma tehnica, motor, imagine si nivel de performanta.

Porsche nu-si permite insa sa ramana pe loc, mai ales ca nici cei de la Ferrari nu o fac. Pentru a contracara aparitia noului 458 Italia, Porsche vine cu o noua versiune, cea mai performanta, a modelului 911 Turbo.

Noul model se numeste 911 Turbo S si se ramarca in primul rand prin puterea maxima a motorului boxer cu 6 cilindri, turbo, care ajunge la 530 CP, cu 30 CP mai mult decat un 911 Turbo normal. Cuplul maxim ramane la valoarea, oricum impresionanta, de 700 Nm. Accelerataia 0 - 100 km/h este posibila in 3,3 secunde, iar 200 sunt atinsi, cu plecare de pe loc, in doar 10,8 secunde. Viteza maxima declarata est ede 315 km/h. In ciuda cresterii puterii motorului si a performantelor dinamice, germanii au reusit s amentina consumul mediu la nivelul celui inregistrat de modelul 911 Turbo, adica 11,4 litri/100 km.

O alta particularitate a noului 911 Turbo S consta in faptul ca sunt oferite, ca echipament de serie, tot ceea ce este optional pe modelul de la care s-a plecat. Astfel, 911 Turbo S vine echipat cu cutia PDK cu dublu ambreiaj si 7 trepte, PTM (Porsche Traction Management), PTV (Porsche Torque Vectoring) care include diferential blocabil pentru puntea spate. Nu lipsesc nici sistemele Launch Control si Sport Chrono Package.

Versiunea 911 Turbo S este oferita atat in varianta coupe, cat si cabrio, iar preturile sunt de 173.241 euro pentru coupe si 184.546 euro pentru Cabriolet. Aceste preturi au fost stabilite pentru piata germana.
sursa http://www.sotto.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one