Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

OFICIAL: Primele imagini ale noului Kia Sportage

OFICIAL: Primele imagini ale noului Kia Sportage
De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 03.02.2010

Kia a prezentat primele imagini ale noului Sportage. Debutul public al acestui model va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.

Kia a prezentat primele imagini oficiale ale noului Sportage inainte de debutul public din martie. Modelul debuteaza la Salonul Auto de la Geneva si a fost desenat sub indrumarea lui Peter Schreyer, fost designer Audi. La fel ca noile Soul, Cadenza si Sorento, Sportage prezinta noul limbaj de design al constructorului sud-coreean. Un nou element al acestui SUV compact este reprezentat de banda de LED-uri de pozitie montata in blocurile optice, care este similara cu cea a viitorului Audi A1.

Noul Sportage va debuta pe piata la sfarsitul acestui an sau in prima parte a anului 2011. Platforma lui Sportage este imprumutata de la Hyundai ix35, model care a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt in toamna anului trecut. Sportage a fost dezvoltat in intregime in Europa si va primi o gama de motoare cu patru cilindri si o transmisie automata cu sase trepte de ultima generatie. In varful gamei se va plasa un propulsor diesel de 2.0 litri, care va dezvolta 184 CP.

Kia Sportage va putea avea si un motor diesel de 2.0 litri de 134 CP, alaturi de inca o unitate de 1.7 litri care va furniza doar 115 CP. SUV-ul compact din Coreea de Sud va fi echipat si cu un motor de 1.6 litri supraalimentat, care va furniza 140 CP, precum si cu un motor otto de 2.0 litri si 166 CP.

Via | Kia
sursa http://www.automarket.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one