Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

OFICIAL: Noul Volvo S60 - imagini si informatii complete

OFICIAL: Noul Volvo S60 - imagini si informatii complete
9-feb-2010
De Bogdan Mirica

Volvo a oferit astazi publicului informatii complete despre noua generatie a modelului S60, asteptat sa debuteze live la Geneva. Sedanul vine cu cel mai bun comportament dinamic din istoria Volvo.

Volvo a publicat astazi toate informatiile si imaginile oficiale ale noii generatii S60, modelul cu care suedezii spera sa recastige publicul premium. Gandit pentru a fi un best-seller asemeni predecesorului sau, care a totalizat peste un milion de comenzi, noul S60 vine cu o filosofie de design noua si trasaturi tipic scandinave atat la interior cat si la exterior.

Comunicatul de presa aminteste si de performantele bune in materie de manevrabilitate, voci din interiorul Volvo afirmand in trecut ca sedanul este cea mai dinamica masina din istoria producatorului suedez. Pentru a imbunatati tinuta de drum, Volvo a folosit o platforma extinsa a actualului Mondeo, pe care a operat o serie de modificari importante la nivelul suspensiilor, structurii metalice si al amortizoarelor.

S60 va impresiona prin precizia directiei si prin rigiditatea caroseriei care ofera astfel o tinuta de drum mai ferma. Pentru a fi insa pe gustul tuturor, suedezii au reusit sa obtina doua tipuri de comportament pentru sedanul de clasa medie: unul Dynamic si unul Comfort. Pe piata din Europa clientii se vor bucura de setarea Dynamic in standard, Comfort fiind pe lista de optiuni. Pe pietele din SUA si Asia lucrurile vor sta invers.

Sub capota se vor afla doua propulsoare pe benzina si doua dieseluri, familiare deja fanilor brandului. Este vorba despre unitatea cu sase cilindri in linie de 3.0 litri capabila sa ofere 304 cai putere si de propulsorul cu patru cilindri de 2.0 litri turbo, dispus sa livreze pana la 203 cai putere. Dieselurile cu cinci cilindri pot fi comandate in versiunile de 163 si 205 cai putere.

Gama de motorizari se va largi pe parcursul anului cu inca patru propulsoare, dintre care doua unitati pe benzina, unul de 2.0 litri si 240 de cai putere si celalalt de 1.6 litri si 180 de cai putere.

Constructorul suedez este recunoscut pe plan mondial pentru progresele sale in materie de siguranta, drept pentru care S60 va prelua toate tehnologiile de acest tip proiectate de inginerii suedezi. O noutate absoluta reprezinta sistemul Pedestrian Detection, care, asa cum o spune si numele, detecteaza iminenta unui impact cu pietonii si franeaza inaintea soferului. Sistemul va fi completate si de celebrul City Safety, care aplica frana atunci cand simte iminenta unui impact cu autovehiculul din fata.

Peter Horbury, designerul sef Volvo, declara in comunicatul de presa ca S60 reprezinta piesa care completeaza procesul de modernizare al Volvo. "Pe viitor avem datoria de a face pasi mai mari in industria auto. Avem in acest moment un procent din piata globala, ceea ce inseamna ca trebuie sa ne facem recunoscuti", a incheiat Horbury.

Volvo planuieste sa vanda in primul an de existenta al noului S60 aproximativ 90.000 de unitati. Cifra ar putea creste pe parcurs pana la 110.000 de unitati pe an.

sursa http://www.automarket.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one