Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

OFICIAL: Citroen DS High Rider Concept, viitorul DS4

OFICIAL: Citroen DS High Rider Concept, viitorul DS4
De Bogdan Mirica
Publicat Vineri, 12.02.2010

Citroen a publicat astazi prima imagine a conceptului DS High Rider, pregatit sa anticipeze liniile noii generatii C4 dar mai ales modelul premium DS4, bazat pe acesta
Dupa doua teasere care au aprins fanii brandului, Citroen publica astazi pe Facebook primele imagini oficiale ale celui de-al doilea model din gama DS. Compactul premium se va numi DS4 si se va pozitiona, asa cum o spune si numele, deasupra actualului DS3.

Momentan, fanii nu pot admira decat versiunea concept a viitorului model, asteptata sa isi faca aparitia publica in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cei care se gandeasc deja la varianta de productie vor fi nevoiti sa mai astepte cel putin pana in tomana acestui an, cand se asteapta un debut public al modelului in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Conceptul care va fi expus la Geneva se numeste DS High Rider si este un coupe cu trei usi, cu o garda la sol ceva mai inalta si cu un aspect frontal inspirat de filosofia de design regasita si pe fratele mai mic DS3. Cel mai probabil, liniile conceptului vor inspira si noua generatie a modelului C4, din care va deriva implicit si DS4.

Conceptul este dezvoltat pe o platforma complet noua, ce va servi la dezvoltarea viitorului C4, si masoara 4.26 metri lungime, 1.82 metri latime si 1.42 metri inaltime. Platforma va putea gazdui chiar si un tren de rulare hibrid, compus dintr-un propulsor conventional HDi cu filtru de particule, ajutat de un motor electric pozitionat pe axa spate. In aceste conditii, viitorul DS4 de serie se va bucura, pe langa emisiile scazute, si de o tractiune integrala.
sursa :http://www.automarket.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one