Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Nissan lanseaza la vara crossover-ul compact Juke, model care va fi produs in Marea Britanie

Nissan lanseaza la vara crossover-ul compact Juke, model care va fi produs in Marea Britanie
de Vlad Barza HotNews.ro
Joi, 11 februarie 2010, 12:51 Economie | Auto


Nissan Juke
Foto: Nissan
Nissan a prezentat fotografii cu cel mai nou model al marcii, crossover-ul compact Juke care va fi prezentat in martie la Geneva, iar din vara urmeaza sa fie lansat in Europa. Nissan spera ca va vinde pe an minim 140.000 de unitati din noul model care este cu 18 cm mai scurt decat cea mai vanduta masina a marcii pe continent, Qashqai. Productia Juke garanteaza ca cei 1.000 de oameni care lucreaza la proiect isi vor pastra locurile de munca in urmatorii ani.

Jule are 4,13 metri lungime, cu 18 cm mai putin decat Qashqai, masina ce a realizat jumatate din totalul vanzarilor marcii in Europa anul trecut. Astfel, in 2009 s-au vandut 180.000 de masini Qashqai pe continent, iar Nissan are pentru crossover-ul compact Juke o tinta de 140.000 - 160.000 de unitati, noteaza Automotive News.

Masina va fi produsa la uzina din Sunderland, Marea Britanie, dar si in Japonia, insa se asteapta ca 70% din masinile Juke sa se vanda in Europa, unde Nissan spera sa atraga o clientela mai tanara, de sub 40 de ani.

Modelul intra pe piata din Europa la vara, in Japonia tot in acea perioada, iar in America de Nord mai tarziu.

Modelul utilizeaza platforma B a aliantei Renault - Nissan intalnita si la Clio si Micra. Juke va fi disponibil cu doua propulsoare pe benzina 1,6 litri in versiunile 117 CP si 190 CP plus un diesel de 1,5 litri, 110 CP.

Inmatricularile de masini Nissan in Romania au scazut anul trecut cu 50%, spre circa 1.300 unitati.
sursa http://economie.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one