Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Nissan intră în Programul “Rabla” cu două modele, de la 1 martie 2010

Nissan intră în Programul “Rabla” cu două modele, de la 1 martie 2010
27-feb-2010

Grupul Renault-Nissan intră în Programul “Rabla 2010″, demarat pe 18 februarie 2010, cu modelele Micra Visia şi Note, potrivit unui comunicat al importatorului mărcii, Renault România.
Potrivit sursei citate, de la 1 martie, cele două modele Nissan vor avea preţuri speciale ce pornesc de la 7.278 euro (cu TVA) şi 3 prime de casare, în cazul Micra Visia şi ajung la 9.465 euro (inclusiv TVA), pentru Nissan Note.
Micra Visia, automobilul de 1,2 litri şi 80 CP, are în dotarea standard ABS+EBD+Brake Assist, airbaguri frontale pentru şofer şi pasager, aer condiţionat, radio CD cu MP3, geamuri electrice, volan reglabil şi închidere centralizată.
De asemenea, Nissan Note este disponibil de la 9.465 euro (cu TVA) şi trei prime de casare, având o dotare generoasă pentru versiunea Acenta 1,4 88 CP, echipată printre altele cu ABS+EBD+Brake Assist, airbaguri frontale şi laterale, aer condiţionat, radio CD cu Bluetooth şi MP3, comenzi pe volan, computer de bord, volan reglabil, tapiserie textil/piele, geamuri şi oglinzi electrice, proiectoare de ceaţă.
Potrivit datelor statistice ale Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile din România (APIA), în anul 2009, în România au fost comercializate 1.408 autovehicule Nissan, din care 1.230 de autoturisme şi 178 de microbuze. În România, Nissan a înregistrat, anul trecut, o cotă de piaţă de 1,1 la sută, clasându-se pe locul 18 în topul vânzărilor de automobile.
sursa http://www.financiarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one