Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Nissan a prezentat noua generatie Patrol in Emiratele Arabe Unite.

Nissan a prezentat noua generatie Patrol in Emiratele Arabe Unite.
15-feb-2010

Nissan Patrol nu este chiar masina pe care ti-ai dori-o daca mergi in special in oras. Dealtfel, nici nu este foarte prezentat in peisajul urban. Cu toate acestea are o clientela fidela, in special oameni care isi doresc si stiu sa-l foloseaza in offroad. Pentru ca Patrol nu are nici o legatura cu SUV-urile. Este un offroader pur sange, atta cat poate fi o masina nepregatita aftermarket pentru offroad extrem.
Nissan tocmai a prezentat noua generatie Patrol, intr-un loc in care masina este deosebit de apreciata, Abu Dhabi. Noul model nu mai seamana cu generatia de pana acum decat la nivelul dimensiunilor, pentru ca stilul este cu totul altul. Partea frontala, care inspira, fara retineri, masivitate si opulenta, seamana cu stilul lui Pathfinder. Spatele nu beneficiaza de prea multe artificii de design. Este masiv, "taiat" brusc, cu stopuri albe si fara nici o senzatie de aerodinamica.

Niponii spun ca s-au concentrat pe cerintele clientilor de Patrol si au produs o noua platforma tehnica, noi motoare si o mult mai prezenta senzatie de lux.

Masina a fost testata, prin intermediul a 200 de prototipuri, la nivelul platformei tehnice, tot in Orientul Mijlociu, in cele mai variate conditii: dune de nisip, caldura extrema, trafic urban. Niponii se lauda cu faptul ca, la momentul la care au definitivat interiorul, platforma tehnica isi dovedise deja fiabilitatea

Pentru Orientul Mijlociu, noul Patrol se prezinta cu un nou motor V8, de 5,6 litri, pe benzina, care produce 400 CP si 550 Nm. Propulsorul este cuplat la o noua cutie de viteze automata, cu 7 trepte. Suspensiile sunt acum independente pe fiecare roata, un plus semnificativ fata de puntile rigide ale modelului anterior. Comportamentul onroad este ajutat d eun nou sistem Hydraulic Body Motion Control System (HBMC), care are grija sa limiteze ruliul la schimbarea rapida a directiei.

Sistemul de tractiune integrala este unul permanent, dar cu programe speciale pentru cam orice situatie posibila: on road, nisip, zapada si stanci, programele fiind selectate de catre sofer.

Evident, se asteapta specificatiile pentru Europa, in special la nivelul motoarelor, pentru ca daca celor din Emiratele Arabe Unite nu le pasa de consumul motorului V8 de 5,6 litri, europenilor le pasa, asa ca probabil vor primi un turbodiesel mult mai economic.
sursa ;http://www.sotto.ro/articol/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one