Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Francezii stau 6 luni la coadă pentru un Duster

2 iulie 2010

Autor: Bogdan Alecu

Clienţii Dacia din Franţa sau Germania sunt dispuşi să aştepte chiar şi şase luni livrarea unui SUV Duster, cel mai nou model al Dacia care în România a ajuns în doar trei luni la o cotă de piaţă de 50% pe segmentul SUV-urilor. Listele de aşteptare pentru Duster în rândul europenilor sunt extrem de surprinzătoare în condiţiile în care oficiali din auto discută de o supracapacitate la nivel european a uzinelor auto, mulţi dealeri stau luni întregi cu maşinile pe stoc. "În Franţa şi Germania o comandă acum pentru Duster este posibil să fie onorată la finele acestui an", a spus Mihai Bordeanu, 35 de ani, directorul de marketing al Dacia. Bordeanu l-a înlocuit la 1 iulie pe Rafael Treguer şi a devenit astfel unul dintre puţinii români recrutaţi de grupul francez pentru echipa de management. În prezent din cele 17.300 de modele Duster asamblate de la începutul anului, 93% au fost exportate către piaţa vest-europeană.
sursa :http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one