Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Duster, prin ochii jurnalistilor straini

4-martie-2010

"Este interesanta intr-adevar. Daca ne uitam numai cativa ani in urma, este neasteptat sa vezi cum s-a dezvoltat marca. La inceput am fost sceptici, dar apoi cu Sandero, MCV si acum Duster a devenit un brand serios. De acum Toyota, restul industriei auto, se uita cu respect la Dacia si toti creeaza concepte, modele care sa atace segmentul", spune Peter Homola, jurnalist austriac, freelancer, despre ultima lansare a Automobile Dacia.
Lansarea Duster, mult asteptatul SUV al producatorului Automobile Dacia, a adunat la standul din cadrul Salonului auto de la Geneva zeci de jurnalisti care au verificat fiecare maner, surub si buton pentru a se convinge de calitatea noului model

Jurnalistul austriac a declarat pentru ZF ca apreciaza ca Dacia ar putea fi urmatoarea "poveste de succes", dupa Skoda, care a crescut imens dupa preluarea de catre Volkswagen.
"Nu pare sa aiba o calitate foarte speciala, este chiar slaba la materiale. Este insa perfecta pentru cei care au un buget redus", a comentat Damian Jean, jurnalist francez la www.kelmandataire.fr.
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one