Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Dacia va lansa un model mini la preţul de 5.000 de euro

Autor: Bogdan Biszok
Publicat: 3 Mai 2010
Vizionari: 2098;

Vincent Carre, directorul de marketing al Dacia, a declarat într-un interviu pentru revista germană Autobild că producătorul român va lansa un model din clasa mică care se va numi City şi al cărui preţ nu va depăşi 5.000 de euro.

Dacia City va avea 3,5 metri lungime, patru uşi, patru locuri, a declarat Vincent Carre pentru Autobild. Maşina va împrumuta elemente de la Dacia Logan şi Renault Clio, iar caroseria va semăna destul de mult cu modelul Sandero.

Preţul redus al noului model se datorează concepţiei. Românii de la Dacia sunt maeştri în a refolosi componente pentru noi modele auto, notează publicaţia germană. Pentru Duster, 57% din piese au fost utilizate şi pentru modele anterioare.

În privinţa motorizării, ar putea fi folosit motorul pe benzină de 1,2 litri al Renault Twingo.

Cei de la Renault vor să dezvolte gama low cost Dacia care ar putea avea până la zece modele. Directorul delegat pentru operaţiuni al grupului Renault, Patrick Pelata, declara la începutul lunii martie că gama Dacia ar putea ajunge la zece modele, iar procesul de devoltarea următoarei maşini a început deja.

Un alt model pe care Dacia ar putea să-l lanseze în viitor ar putea fi un MPV (Multi-Purpose Vehicle).

Oficialii Dacia nu au dorit să comenteze.

SURSA: Autobild
sursa http://www.capital.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one