Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Dacia Duster, scoasa la plimbare pe autostrada Bucuresti - Pitesti

Dacia Duster, scoasa la plimbare pe autostrada Bucuresti - Pitesti

Click pe poza pentru galeria foto!
Cele mai citite articole

Kazier – ERP pentru firmele de servicii
Dacia Duster a aparut pe site-urile de vanzari auto cu preturi de la 13.040 euro 11.02
Cea mai inalta cladire din lume a fost inchisa publicului la doar o luna de la deschidere 08.02
Dacia a ajuns si in SUA, dar cu motor electric - galerie FOTO 08.02
Care sunt cele mai mari magazine din Sun Plaza 09.02
Dacia Duster, scoasa la plimbare pe autostrada Bucuresti - Pitesti 12.02
Ultimele articole

Casa cu etaj si curte la pret de apartament la bloc. La 30 min. de Piata Unirii
Seful Asociatiei Magistratilor il acuza pe Traian Basescu ca incalca legea pentru ca a modificat in violet stema de la Cotroceni 12.02
China ordona bancilor sa majoreze rezervele obligatorii, pentru a evita supraincalzirea economiei 12.02
Leul a continuat sa scada in a doua parte a zilei, iar cursul a inchis sedinta la 4,13 lei/euro 12.02
Bursa de la Bucuresti inchide saptamana pe plus, insa pe un rulaj modest 12.02
Ce poti sa faci in weekend in Bucuresti 12.02
Ziarul Financiar
12.02.2010 - 12:55
a A
Cel mai recent model al constructorului de automobile de la Mioveni, Dacia Duster, care urmeaza sa fie lansat in aceasta primavara cu preturi estimate pornind de la 13.000 de euro, a fost surprins in probe pe autostrada Bucuresti-Pitesti, conform unor imagini publicate pe Dacia Club, cel mai popular forum pentru marca romaneasca de autovehicul. Potrivit informatiilor publicate pe site, modelul gonea cu 140 de kilometri pe ora.

Conform celor mai recente informatii, pretul unui model Dacia Duster va porni de la 13.040 de euro pentru motorizarea si dotarile standard.
Dacia Duster "pe scurt"
Va avea 4,31 metri lungime si 1,82 m latime - dimensiuni similare cu ale unui Logan.
Gama de preturi va fi intre 12.000 si 17.000 de euro, potrivit unor estimari din piata auto, niciun alt SUV neincadrandu-se in acest palier de pret.
Va concura cu Hyundai Tucson, Kia Sportage, VW Tiguan si Skoda Yeti, dar si cu Fiat Sedici sau Suzuki SX4 din punct de vedere al pretului.
Cel mai ieftin SUV-crossover disponibil pe piata locala cu tractiune integrala este Suzuki SX4, care pleaca de la 13.850 de euro, iar cel mai scump este Audi Q7 V12 TDI, care are un pret de pornire de 132.000 de euro.
Productia SUV-ului ar reprezenta 20% din totalul masinilor asamblate la Mioveni in 2010, adica peste 60.000 de unitati.
Peste 10.000 de clienti s-au aratat deja interesati de achizitia unui Duster prin completarea unui chestionar pe site-ul Dacia
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one