Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Dacia Duster iese pe piata in luna mai

Dacia Duster iese pe piata in luna mai
De Bogdan Mirica
Publicat Marti, 19.01.2010

Dacia Duster va fi dezvaluit in premiera la Geneva si va fi lansat in Romania in luna mai. Pretul oficial nu este cunoascut inca, dar acesta va fi mai scazut decat al tuturor modelelor concurente.
zoom
Dacia va aduce la Salonul Auto de la Geneva, in premiera mondiala, SUV-ul Duster, modelul urmand sa fie mai apoi comercializat in Romania. Potrivit unor declaratii oficiale facute de Jaques Chauvet, presedintele consiliului de administratie al Dacia, SUV-ul va putea fi testat de jurnalisti in luna aprilie, urmand ca o lansare comerciala sa aiba loc in mai.

Despre pretul de la care va porni modelul 4x4, Chauvet nu a spus decat ca va fi o valoare foarte buna, raportul fiind acelasi cu cel al modelului Logan. Nu exista informatii nici despre numarul de unitati pe care francezii vor sa le produca anual la Pitesti, Chauvet declarand ca exista in prezent o flexibilitate mare a capacitatii de asamblare, care se va adapta in functie de cerere.

Planurile de viitor ale constructorului roman de automobile sunt din ce in ce mai indraznete, Fabrice Cambolive, directorul comercial Dacia lasand sa se inteleaga saptamana trecuta ca sunt luate in calcul alte doua noi modele. Chauvet nu a oferit prea multe detalii in acest sens, insa a recunoscut ca Dacia isi mentine filosofia low-cost, incercand sa pastreze un pret redus.
sursa http://www.automarket.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one