Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Dacia Duster a aparut pe site-urile de vanzari auto cu preturi de la 13.040 euro

Dacia Duster a aparut pe site-urile de vanzari auto cu preturi de la 13.040 euro
Ziarul Financiar
11.02.2010 - 12:19

Pe site-ul de vanzari auto mobile.ro au aparut anunturi care ofera spre vanzare modelul Dacia Duster 4X2 la preturi cuprinse intre 13.

040 euro si 16.630 de euro, in functie de versiuni si motorizari, iar firma care a postat ofertele este un dealer Renault-Dacia din Germania, scrie Mediafax Business.

Cel mai ieftin Duster este un model 4X2 cu motor pe benzina de 1,6 litri, 105 CP, care costa 13.040 de euro, disponibil pe mobile.ro
Versiunea Dacia Duster Ambiance cu motor pe benzina de 1,6 litri, 105 CP si dotari precum aer conditionat manual, inchidere centralizata si geamuri electrice figureaza cu pretul de 15.130 de euro. Totodata, un Duster Ambiance cu motor diesel de 1,5 litri, 86 CP costa 16.630 euro.

Versiunea Duster Laureate 1.6 litri, 105 CP este mentionat pe site-uri cu pretul de 16.150 de euro. Cititi mai mult pe www.mediafax.biz
sursa http://www.zf.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one