Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Crossover-ul Mitsubishi se va numi ASX in Europa

Crossover-ul Mitsubishi se va numi ASX in Europa
De Bogdan Mirica
Publicat Marti, 19.01.2010
Versiunea europeana a crossover-ului dezvoltat de Mitsubishi se numeste ASX si va fi dezvaluita in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.
zoom

Mitsubishi va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Geneva versiunea europeana a modelului RVR, expus in versiune japoneza si americana la sfarsitul acestui an, in cadrul Salonului de la Los Angeles. Versiunea dedicata publicului european a primit numele ASX si va veni sa consolideze imaginea Mitsubishi pe segmentul crossover-elor.

Cu o lungime de 4300 de mm, ASX este ceva mai mic decat un Nissan Qashqai, fiind dezvoltat pe platforma fratelui compact Lancer. Sub capota, cel mai vandut motor se asteapta sa fie un diesel cu injectie directa, de 1.8 litri, echipat cu tehnologie start-stop. Resursele unitatii sunt transmise ambelor punti prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte.

Lansarea pe piata europeana este asteptata vara aceasta, ASX urmand sa se dueleze cu Nissan Qashqai si noul Hyundai ix35. Crossover-ul japonez va incerca astfel sa faca din Mitsubishi un constructor interesat de segmentul vehiculelor compacte si nu acelasi producator de SUV-uri mari.
sursa :http://www.automarket.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one