Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Boc: Numărul de vouchere pentru "Rabla" va fi suplimentat cu 40.000–50.000 tichete

10-martie-2010

Numărul de vouchere acordate pentru casarea unui autovehicul prin intermediul programului "Rabla" va fi suplimentat, săptămâna viitoare, cu 40.000–50.000 noi astfel de tichete, a anunţat, marţi seara, premierul Emil Boc.

El a precizat, la OTV, că a avut o discuţie în acest sens, marţi seara, cu ministrul Mediului.

Surse oficiale au declarat anterior agenţiei MEDIAFAX că programul "Rabla" va primi fonduri suplimentare destinate persoanelor care doresc să-şi caseze maşinile vechi în schimbul unui voucher de 3.800 de lei, după ce tichetele alocate iniţial pentru întregul an s-au epuizat în mai puţin de o lună.

"Programul «Rabla» va fi suplimentat. Decizia a fost luată deja, însă nu este stabilit cuantumul sumei care va fi alocată. Cel mai probabil ea va fi anunţată mâine (miercuri, n.r.)", au declarat pentru MEDIAFAX sursele citate.

Acestea au precizat că decizia a fost luată după "succesul imens" de care s-a bucurat ediţia 2010 a programului.

Administraţia Fondului de Mediu a anunţat, marţi după-amiază, că a epuizat toate cele 50.000 de tichete destinate persoanelor care-şi casează maşinile mai vechi de zece ani prin programul "Rabla", ultimele vouchere fiind distribuite de instituţie reprezentanţilor REMAT-urilor din toată ţara în cursul zilei de marţi.

"Astăzi (marţi, n.r.) am dat ultimele tichete către reprezentanţii REMAT-urilor", a declarat pentru MEDIAFAX Adriana Stroe, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM).

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Ministerului Mediului nu au putut preciza care va fi decizia privind eventuala suplimentare a programului Rabla 2010.

"Nu putem anunţa nimic acum", au declarat reprezentanţii Ministerului, care însă au precizat că aceasta va fi una dintre temele unei conferinţe de presă convocate miercuri la sediul Ministerului.

Ediţia 2010 a programului Rabla a început în 18 februarie, principalele modificări faţă de anii anteriori fiind faptul că în schimbul maşinii casate proprietarul primeşte un voucher care poate fi valorificat la liber, dar şi posibilitatea de a folosi maximum trei astfel de cupoane pentru cumpărarea unei maşini noi.

Prima de casare a rămas la 3.800 de lei, iar Guvernul anunţa la momentul lansării că speră să scoată din uz între 50.000 şi 60.000 de rable.

În primele trei săptămâni de "Rabla" au fost casate peste 25.000 de maşini, reprezentând mai mult de două treimi din numărul total al maşinilor distruse în program în întreg anul trecut.

Suplimentarea fondurilor ar fi a doua modificare suferită de programul "Rabla" în 2010 de la momentul lansării sale, prima dintre acestea fiind suplimentarea cu 10.000 a numărului de vouchere destinate persoanelor fizice, acestea fiind luate din cele 20.000 alocate iniţial firmelor şi instituţiilor.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one