Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Asigurarea RCA s-a scumpit in medie cu 35% in 2010 fata de anul trecut

Asigurarea RCA s-a scumpit in medie cu 35% in 2010 fata de anul trecut
26-feb-2010

In 2010, RCA-ul a crescut in medie cu 35% fata de 2009. Se pare ca cei mai afectati de scumpirea asigurarii obligatorii de raspundere civila sunt tinerii pana in 25 de ani, posesori de autoturisme apartinand marcilor BMW, Mercedes-Benz, Rover, Volvo, Mitsubishi si Renault. Daca un tanar poseda un automobil Dacia va plati mai putin, undeva intre 700 si 1.050 RON, pe asigurarea RCA.

In schimb, pentru conducatorii auto cu varsta pana in 31 de ani, polita RCA a scazut cu 40-50%.

Preturile difera nu numai in functie de varsta, ci si de judetul de resedinta. Astfel, cei din Bucuresti, Teleorman, Calarasi, Ilfov, Salaj, Harghita, Dambovita, Giurgiu, Olt, Covasna, Caras-Severin sau Arad, vor plati mai putin decat cei din Braila, Arges, Iasi, Sibiu, Constanta, Galati, Brasov, Bacau, Neamt, Timis, Satu Mare sau Dolj.

Dupa cum v-am informat zilele trecute, Comisia de Supraveghere a asigurarilor a luat luni decizia de a modifica normele cu privire la asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule. Astfel, pagubitii RCA se vor prezenta la asigurator dupa evaluarea daunei si vor primi banii pentru reparatiile ulterioare.
sursa http://www.auto.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one