Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Vladescu: Achizitionarea de avioane F-16 este imposibila in prezent

12 iunie 2010

Ministrul de finante Sebastian Vladescu a declarat la The Money Channel ca in momentul de fata achizitionarea de avioane multirol F-16 ar fi "de neacceptat", pentru ca in prezent Romania nu isi permite sa aloce 1% din PIB pentru achizitii militare.

PUBLICITATE:

Ministrul a spus ca, in conditiile in care cheltuielile bugetare sunt reduse la un nivel care sa asigure supravietuirea institutiilor statului, nu se ia in discutie, in momentul de fata, achizitia de avioane de lupta F16.

“Nu sunt bani pentru avioanele F-16. Nu vad de unde ar putea da Romania 1% din PIB pentru achizitii militare. Nu exista cheltuieli cu F16, e o discutie, in niciun caz astfel de cheltuieli nu sunt posibile in momentul asta. Nu exista nicaieri in buget o majorare de cheltuieli in zona achizitiilor militare. Nu exista in acest moment o aprobare a Parlamentului pentru aceasta achizitie. Este un subiect care astazi este de neacceptat”, a precizat Vladescu, citat de NewsIn.

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a aprobat in martie propunerea MApN de achizitionare a 24 de avioane F-16 second hand. Pretul acestora s-ar ridica la circa 1,3 miliarde de dolari.
sursa :http://www.wall-street.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one