Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Secretarul general al NATO: Iranul are rachete care pot ajunge in Romania, Bulgaria, Grecia si Turcia

de Alina Neagu HotNews.ro
Sâmbătă, 27 martie 2010, 16:35 Actualitate | Internaţional

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a insistat sambata asupra necesitatii unei aparari europene antiracheta europene. El a dat exemplu amenintarea pe care o reprezinta Iranul, despre care oficialul NATO spune ca dispune deja de rachete care pot ajunge in Romania, Turcia, Grecia sau Bulgaria, anunta Mediafax.
"Iranul are si un program amplu de dezvoltare de rachete. Declaratii ale unor oficiali iranieni indica faptul ca raza de actiune a rachetelor lor Shahab-3 modificate ar fi de 2.000 de kilometri. Astfel, tari aliate cum sunt Turcia, Grecia, Romania si Bulgaria se afla in raza de actiune", a afirmat Anders Fogh Rasmussen, care a sustinut sambata un discurs la Brussels Forum 2010, organizat de German Marshall Fund
Secretarul general al NATO a amintit ca Iranul, care a semnat Tratatul de neproliferare ca stat care nu detine arma nucleara, dezvolta un program nuclear despre care afirma ca ar avea numai scop civil. "Totusi, Iranul a mers mult dincolo de ceea ce este necesar pentru un program pur civil", a afirmat oficialul NATO, adaugand ca Teheranul "s-a jucat v-ati ascunselea" cu comunitatea internationala si a respins toate ofertele de cooperare, sfindand mai multe rezolutii al Consiliului de Securitate al ONU.

Anders Fogh Rasmussen a atras atentia si ca Iranul a prezentat in februarie vehiculul de lansare spatiala SAFIR 2, o etapa esentiala in dezvoltarea de rachete cu raza de actiune intermediara si intercontinentala:
"Daca Iranul incheie aceasta evolutie, atunci intreg continentul european, ca si teritoriul Rusiei, se vor afla in raza de actiune".
sursa http://www.hotnews.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one