Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

CSAT decide luni asupra Strategiei naţionale de prevenire şi combatere a spălării banilor

28 iunie 2010

Preşedintele Traian Băsescu a convocat o şedinţă a CSAT luni la ora 15.00, în care se va decide Strategia naţională de prevenire şi combatere a spălării banilor şi finanţării terorismului şi se vor analiza măsurile ce se impun în vederea diminuării evaziunii fiscale şi a contrabandei.

CSAT va analiza măsurile ce se impun, în continuare, în vederea diminuării evaziunii fiscale şi a contrabandei. Cu acest prilej se va decide şi asupra Strategiei naţionale de prevenire şi combatere a spălării banilor şi finanţării terorismului", se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Şedinţa va avea loc la Palatul Cotroceni şi va fi condusă de preşedintele Traian Băsescu, menţionează sursa citată.

Precedenta şedinţă a CSAT a avut loc marţi.

Analiza măsurilor ce se impun în continuare în vederea diminuării evaziunii fiscale şi a contrabandei a fost şi pe ordinea de zi a acelei şedinţe, însă, la finalul reuniunii, CSAT a comunicat că se va reuni din nou în şedinţă, în cursul următoarei săptămâni, pentru a face analiza în acest sens.

La şedinţa de marţi, CSAT a decis să înainteze Parlamentului, spre aprobare, Strategia de Apărare a Ţării şi a stabilit că forţele Armatei României disponibile pentru misiuni externe vor scădea cu 319 militari, în anul 2011, faţă de 2010.
sursa :http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one