Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ambasadorul SUA: Achiziţionarea de avioane F-16, cel mai puţin costisitor şi cel mai eficient demers

3 iulie 2010

Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Mark Gitenstein, a declarat că achiziţionarea de avioane F-16 de către România este "cel mai puţin costisitor şi cel mai eficient" demers în condiţiile existenţei unui consens în armata română privind necesitatea de a avea avioane noi.

"În primul rând, există un consens clar la nivelul Armatei române că vreţi să fiţi parte a programului F-35 . Este de asemenea un consens clar că vă doriţi un avion care să fie interoperabil cu aparatele NATO. Pare de asemenea să existe un consens clar că vă doriţi să schimbaţi actualele aparate", a explicat Gitenstein.

"Este mai puţin scump, este mai interoperabil cu NATO şi este singurul dintre avioane care a fost testat în luptă. Dar, în cele din urmă, cred că cel mai important este că acordul pe tema F-16 este unul între forţele aeriene - între forţele aeriene americane, cele mai bune din lume, şi forţele româneşti. Cea mai mare parte a banilor se va duce pe pregătirea piloţilor, ceea ce e foarte bine. Dar ştiu că sunt alţii care nu gândesc ca mine", a spus Gitenstein.

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a aprobat în martie propunerea MApN de achiziţionare a 24 de avioane F-16 în uz. Parlamentul urmează să dezbată documentul. Contractul este de aproximativ 1,3 miliarde dolari.

Ministerul Apărării precizat că cele 24 de avioane sunt variantă Block 25, revitalizate şi complet echipate, iar pachetul cuprinde asistenţă tehnică pentru o perioadă de 3-5 ani şi pachet de suport logistic, simulatoare de zbor, pregătirea personalului navigant şi tehnic, transportul, adaptarea infrastructurii de la sol, muniţia, armamentul, costuri administrative, transmite Mediafax.
sursa :http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one