Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

"Rabla" pentru tractoare începe astăzi

Autor: CAPITAL Online
Publicat: 19 Martie 2010
Vizionari: 54;

Programul "Rabla" pentru tractoare, aflat la prima ediţie, începe vineri, proprietarii care doresc să-şi caseze tractorul astăzi în schimbul unei reduceri de 17.000 de lei din preţul unuia nou fiind aşteptaţi să-l predea la REMAT-uri.

"La programul «Rabla» pentru tractoare nu participă însă toate REMAT-urile din ţară, ci doar acelea care au infrastructura necesară pentru a putea primi şi distruge asemenea utilaje. Cei interesaţi găses pe site-ul nostru (www.afm.ro, n.r.) lista cu REMAT-urile care primesc tractoare", a declarat, joi,directorul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), Gheorghe Popescu.

Spre deosebire de programul "Rabla" pentru maşini, voucherele valorând 17.000 de lei nu pot fi cumulate, pentru cumpărarea unui tractor nou fiind posibilă folosirea unuia singur.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, anunţa săptămâna trecută ca sunt 17 producători şi distribuitori de tractoare care s-au înscris deja în program.

Statul are la dispoziţie, în 2010, o sută de milioane de lei pentru a plăti primele de casare în progamul "Rabla" pentru tractoare.

SURSA: Mediafax
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one