Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ofertă specială: credit pentru tractoare prin „Rabla”

5 mai 2010
Autor: Teodora Vasâlca
CEC Bank a lansat creditul „Rabla agricol”, destinat achiziţiei de tractoare şi maşini agricole autopropulsate noi prin programul guvernamental, cu termen de rambursare flexibil.

Cei care doresc să-şi achiziţioneze tractoare şi maşini agricole autopropulsate noi prin programul „Rabla” au la îndemână un nou instrument de finanţare. Este vorba despre un tip de împrumut special pentru programul guvernamental, „Rabla agricol”, lansat luni de CEC Bank.

Perioada de creditare este de maximum 72 de luni, finanţarea se acordă în lei şi nu se solicită contribuţie proprie a beneficiarului. De asemenea, banca nu va percepe comision de rambursare anticipată a creditului. Valoarea finanţării va fi diferenţa dintre preţul de comercializare a utilajului stabilit de producător, cu TVA inclus, şi valoarea primei de casare stabilite de stat, respectiv de 17.000 lei pentru fiecare rablă.
sursa :http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one