Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ciolos: UE vrea sa protejeze producatorii agricoli impotriva supermarketurilor

30 martie 2010


Okazii.ro
Comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, a declarat marti ca forurile de la Bruxelles ar putea inaspri regulile in domeniul concurentei, pentru ca fermierii sa poata negocia mai dur cu supermarketurile.

Comisia Europeana supravegheaza piata comuna, pentru a preintampina crearea unor carteluri, iar producatorii de fructe si legume din UE beneficiaza de o derogare, astfel ca pot fixa in comun preturi, informeaza Evenimentul Zilei.

Franta sustine acest proiect si alte state europene care isi doresc ca fermierii sa aiba mai multa putere in negocierile cu supermarketurile.

"Intentionez sa analizez posibilitatile relevante de actiune in acest domeniu, inclusiv din perspectiva regulilor antitrust ale UE", a declarat comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, in cadrul reuniunii ministrilor de resort din UE.

Ministrul francez al Agriculturii, Bruno Le Maire, spune ca piata comuna trebuie organizata mai bine, pentru a elimina riscul generat de volatilitatea crescuta a preturilor produselor agricole.
sursa http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one