Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Agricultorii vor primi fonduri europene de 2,5 mld. euro in 2010

5-MARTIE-2010

Anul acesta in conturile agricultorilor vor intra fonduri europene de 2,5 mld. de euro, spune Catalin Vatafu, consilierul pe fonduri europene al primului ministru Emil Boc.
"Estimarile pentru acest an sunt de 4,3 mld. euro plati din fonduri europene, din care 1,3 mld. euro reprezinta bugetarea pentru beneficiarii de fonduri structurale, 2,5 mld. euro pentru fondurile europene pentru agricultura, iar restul pentru programe de preaderare", a decalarat Catalin Vatafu in cadrul evenimentului "Cum sa iei bani de la UE?

Invata de la firmele care au primit finantare europeana", organizat de ZF in parteneriat cu Banca Transilvania si Noerr.
Pana in prezent, platile catre beneficiarii de fonduri structurale s-au ridicat la valoarea de 690 mil. euro si de peste 700 mil. euro pentru agricultura a mai spus oficialul roman.
SURSA http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one