Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Petrom a majorat luni preţurile carburanţilor

Petrom a majorat luni preţul de referinţă la benzină şi motorină cu şase bani pe litru, ca urmare a evoluţiei cotaţiilor internaţionale la produsele petroliere, a anunţat compania.

Astfel, benzinele Premium fără plumb şi Top Premium fără plumb 99+ costă 4,04 lei/ litru, respectiv 4,41 lei/ litru, iar sortimentele OMV Carrera 95 şi OMV Carrera 100 au un preţ de 4,18 lei/ litru şi 4,81 lei/ litru.

Motorina Top Nordic Diesel poate fi cumpărată cu 3,97 lei/ litru, iar OMV Sprint Diesel cu 4,01 lei/ litru. Totodată, preţurile motorinelor Euro Diesel 5 şi OMV Alpin Diesel a urcat la 3,80 lei/ litru, respectiv 4,3 lei/ litru.

sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one